Våre blomster

– alle våre blomster er dyrket på friland

Vi dyrker alle våre blomster på friland, og det er derfor årstid, temperatur, vær og vind som styrer hva vi har tilgjengelig av blomster til enhver tid. Men sesongen starter vanligvis i mai med tulipaner og duftende narcisser. På sommeren er det erteblomster, løvemunn, zinnia, riddersporer, valmuer, cosmos og mange flere som dominerer. Utover høsten kommer alle georginene, solsikker, asters og gladioler.

Hele sommeren gjennom er det et yrende liv av bier og sommerfugler i blomsteråkeren, mange av sortene vi dyrker er blomster innsektene elsker. I tillegg har mange av sortene en deilig duft.

Våre blomster blir høstet for hånd og behandlet så skånsomt som mulig. Dette er gunstig for blomstenes kvalitet og holdbarhet. En del av blomstene vi dyrker er heller ikke å få kjøpt i blomsterbutikkene, fordi de ikke tåler den lange transporten fra andre land.

Så på grunn av den skånsomme behandlingen og korte reiseveien fra blomsteråkeren vår og ut til kunden, har våre blomster en god holdbarhet og kvalitet.